Ett bra helgerbjudande

Vinnarums helgerbjudanden blir bara bättre och bättre, och nu verkar marknadsföringsavdelningen ha fått fnatt. Genom att bli medlem på Vinnarum någon gång under helgen och sedan göra fyra insättningar kan du ta del av maffiga 7500 kr i sköna bonuspengar i en bonusstege. Följ bara stegen nedan för att maximera Vinnarums erbjudande. Givetvis kan du ”stanna” var som helst i bonusstegen. Viktigt att notera är att bonusarna måste accepteras i den ordning som följer.

vinnarum

  1. Börja med att registrera dig som ny medlem. Gör sedan en första insättning på valfritt belopp. Du får då 100% i bonus upp till 2000 kr. Det här är Vinnarums standardbonus för alla nya spelare.
  2. Om du sedan vill fylla på spelkassan ytterligare kan du göra en andra insättning och på den få en bonus på 50% upp till 3000 kr. För att maximera detta steg i bonusstegen ska du alltså sätta in 6000 kr.
  3. Om din insättning under steg 2 uppgår till minst 500 kr, får du, om du vill, gå vidare till steg 3 i bonusstegen. Nu får du en bonus på 75% upp till 1500 kr. För att maximera detta steg ska du sätta in 2000 kr av egna pengar.
  4. Om insättningen under steg 3 uppgår till minst 500 kr får du sedan tillgång även till en fjärde bonus. Den är på 100% upp till 1000 kr.

Summa summarum kan du genom att utnyttja alla fyra bonuserbjudanden kamma hem 7500 kr i bonuspengar. För att få detta enorma bonusbelopp ska du sätta in 2000 + 6000 + 2000 + 1000 = 11 000 kr.

Insättningar kan du göra med alla de vanliga alternativen Trustly, Swish och olika kreditkort. Vilken metod du föredrar är helt upp till dig. Alla metoderna är gratis fungerar lika snabbt och bra. Vid uttag kan du dock inte använda Swish eftersom det bara fungerar på ena hållet. Både kreditkort och Trustly fungerar dock utmärkt.

Omsättningskrav för Vinnarums bonusar

Alla bonusar på Vinnarum har ett omsättningskrav på 35 gånger bonusbeloppet och har en giltighetstid på 30 dagar. Bonusarna krediteras ditt spelkonto direkt, men du spelar alltid för dina egna pengar först. För att klara av omsättningskraven kan du spela alla casinospel på Vinnarum, men spelen är viktade olika. För slots bidrar varje insats till 100%, för videopoker 30%, för blackjack, roulette, baccarat, punto banco och pontoon 10%, och för övriga bordsspel 50%.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *